Puppyren zwart uitvouwbaar 560x60cm

Artikel 2 van 6
€ 57,00 (inclusief btw)

Deze puppyren is een veel gekozen ren waar uw puppy's veilig in kunnen verblijven. De ren is uitvouwbaar en daardoor heel eenvoudig op te zetten. U hoeft niet elk paneel handmatig vast te zetten met een pin aan de andere panelen. Daardoor staat de ren automatisch steviger en maakt hij minder herrie als er tegenaan wordt gestoten of tegenop wordt gesprongen door de puppy's. U hoeft alleen de twee open kanten aan elkaar vast te maken met de drie meegeleverde musketonhaken wanneer u de puppyren in een cirkel wilt plaatsen.

De set zoals u die hier bestelt bestaat uit 8 panelen. De panelen zijn allemaal 70 centimeter lang, wat betekent dat u een puppyren kunt maken met een omtrek van maar liefst 5 meter en 60 centimeter. In een van de panelen zit een deurtje. Dit deurtje loopt helemaal door naar boven zodat het heel makkelijk is om erdoor naar binnen te stappen. Uiteraard kunt u de panelen ook gebruiken om een hoek van een ruimte mee af te zetten.

Deze puppyren is in verschillende hoogtes beschikbaar. Let dus even goed op welke maat u zelf nodig hebt voor u bestelt.

© 2009 - 2024 Budgetkooien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel