-30%

Konijnenkooi / caviakooi Skyline Rabbit 100 triple zwart

Artikel 1 van 14
€ 199,00 € 139,00 (inclusief btw)
.

 

Konijnenkooi / caviakooi Skyline Rabbit 100 triple zwart

Ruimte en comfort voor jouw harige vrienden

Deze driedubbele konijnenkooi is ontworpen met het welzijn van jouw huisdieren in gedachten. Met afmetingen van 100 x 54,5 x 139 cm biedt deze ruime kooi voldoende bewegingsruimte voor konijnen, cavia's, fretten of andere grote knaagdieren.

Veiligheid en gemak in één kooi

De kooi is voorzien van stevige tralies met een afstand van ongeveer 2,6 cm, waardoor de veiligheid van jouw huisdieren gewaarborgd blijft. De onderbakken zijn uitgevoerd in elegant zwart, terwijl de tralies zijn afgewerkt in chroom voor een stijlvolle uitstraling.

Dankzij handige doorgangen in de bakken van de kooi (27x17 cm) kunnen jouw harige vrienden eenvoudig van de ene verdieping naar de andere gaan. Deze kooi wordt geleverd met twee houten trappen, zodat jouw huisdieren moeiteloos kunnen bewegen tussen de verschillende niveaus.

Praktisch en gebruiksvriendelijk

Deze konijnenkooi heeft niet alleen een stijlvol ontwerp, maar ook handige functies die het leven van jou als eigenaar gemakkelijker maken. Elke verdieping beschikt over een aparte deur aan de voorkant, wat het voeren en schoonmaken van de kooi vereenvoudigt. De benedenverdieping heeft een ruime deur van 58,5x34 cm, terwijl de deuren op de eerste en tweede verdieping een afmeting hebben van 21x17 cm. Bovendien is de bovenkant van de kooi voorzien van een grote deur van 58,5x34,5 cm, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de gehele kooi.

De montage van deze kooi is zeer eenvoudig, zodat je snel kunt genieten van de voordelen die deze konijnenkooi biedt. Let op: deze kooi is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, waar jouw huisdieren veilig en comfortabel kunnen vertoeven.

Kies voor de Konijnenkooi / caviakooi Skyline Rabbit 100 triple zwart en geef jouw harige vrienden de ruimte en het comfort dat ze verdienen!

© 2009 - 2024 Budgetkooien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel